Young Nails:

Het topmerk Nagelproducten dat speciaal is ontwikkeld voor de Nagelstylist van deze tijd. In 1994 werd er een productlijn van Young Nails  opgezet door de broers Greg en Habib Salo. De Amerikaanse broers kwamen via de nagelsalon van hun  moeder op jonge leeftijd veelvuldig in aanraking met verschillende nagelproducten van verschillende producenten.

Greg Salo werd  maar liefst dertien keer wereldkampioen.Jaarlijks traint hij de Nagelstyliste in een opfrissingcursus en neemt stap voor stap alle nieuwe technieken met hun door, zodat elke opgeleide Nagelstylist haar vak bekwaam kan uitvoeren.Daarnaast zijn de Nagelstyliste opgeleid om Workshops en begeleiding verder uit te voeren.

Ik heb genoten van een paar van hun workshops! Ik zelf geef geen opleiding, wel kunt u het vak leren bij mij. Ik leer u de basistechnieken en wat daarbij bij komt kijken, zo dat u vestandig aan het zetten van nagels begint. bedoelt voor een start in hobby*** er zitten geen producten deze moet u zelf aanschaffen, u werkt met mijn producten tijdens een cursus dag!

* anatomie van de nagel

* hygienisch werken

* herken nagelafwijkingen en ziektes

*werken met Acryl*

*Werken met Gel*

* vijlen en frees** (meerprijs bij frezen)

* productenleer

voor prijs vergoeding kunt u kontakt met mij opnemen op miraclenails@ziggo.nl

* enkel of beide varianten

** frees is niet inbegrepen

*** geen certificaat dit haalt u bij een erkende opgeleid instituut of thuis cursus