diensten

Mijn vaste klanten waarderen mijn persoonlijke benadering  en de vriendelijke en informele sfeer. Dit alles zorgt ervoor dat u zich snel thuis voelt in de salon  samen met rustige achtergrond muziek voor ontspanning en Gratis Wifi voor uw internetzaken.

Mijn langdurige ervaring staat borg voor professionele begeleiding en deskundig toezicht.  ik besteed de grootste zorg aan veiligheid en hygiëne, dat is bij mij een pre. Regelmatig volg ik workshops  en blijf ik up to date in de laatste trends.

 

Na lang wikken en wegen heb ik besloten van Merk te veranderen om de prijzen laag te houden in mijn salon, en ben ik bij veel leveranciers langs geweest die kwa prijs inkoop iets voor mij kon betekenen, en een super kwaliteit in producten leverde en hyporallergeen zijn. ik ben over gestapt naar Poly-acryl-gel. , dit zijn kwaliteitsproducten  Ik heb de producten mogen proberen en uittesten en vele zijn er al voor jullie gegaan. Allemaal producten van binnen de EU en dus veilige producten zonder toegevoegde chemicaliën. ik wil niet alleen een goed en veilige salon, maar ik wil ook een leuk prijsje kunnen aanbieden, en super resultaten afgeven.

 

prijslijst kunt u vinden in onze agenda welke in de volgende Tabbladen kunt vinden.