Acryl Nagels

Door acrylpoeder en vloeistof samen te brengen wordt er een bolletje gevormd. welke daarna op uw nagel wordt gelegd.

Dit kan worden opgebouwd op een sjabloon of een tip. De tip is een plastic of een siliconen tip, deze wordt vast gelijmd op uw nagel. Een sjabloon is een soort sticker welke onder uw nagelrand wordt geplaatst en een volledig van acryl gemaakte smileline word opgebouwd , ik werk uitsluitend met sjablonen, tevens kunnen nagelbijters deze techniek ook.

Dit is ook toepasbaar bij nagelbijters.

met een tip krijg je meestal een vlakke smileline en wilt soms de rest van de nagel enorm benadrukken, met sjabloon kunt u altijd de contouren van de eigen nagel volgen.  

voorbeeld tip...   

 

voorbeeld sjabloon...

 Met een Sjabloon kunt u meer een diepere smileline maken naar waar voor de nagel geschikt is, dit gaat niet met een tip. Een tip wordt nog alle dagen gebruikt, maar als u een nagel heeft waarbij de tip vervormd zal de Nagelstyliste liever een Sjabloon willen gebruiken.


Acryl nagels zijn sterk en zijn dan ook prima geschikt voor bijna elke soort nagel, voor nagelbijters is het de ideale oplossing om van het nagelbijten af te komen.

Acryl kan op verschillende manieren worden aangebracht in één kleur als nagel versteviging of met een wit of gekleurd randje, dit wordt dan French manicure genoemd. Tegenwoordig zijn er ook tal van kleurtjes verkrijgbaar met of zonder glitters. Zo kan ook de gehele nagel in één kleur gestyled worden wat als voordeel heeft dat u geen nagels hoeft te lakken. Wel te bedenken als u besluit 1 totale kleur aan te brengen dit met uitgroei overduidelijk is te zien dan als u een natuurlijke kleur heeft uitgekozen.

Wanneer er acryl nagels geplaatst zijn gaat het groeien van de natuurlijke nagel gewoon door. Er zal dan na drie á vier weken een uitgroei te zien zijn, afhankelijk van hoe snel de nagels groeien en hoe ermee om wordt gegaan.

Dan kunnen de nagels worden bijgewerkt. Er wordt ongeveer 30% van het oude product en van de lengte desgewenst wat afgevijld. Daarna wordt er op dezelfde manier als de eerste keer weer een nagel gevormd.

Hoe sterk Acryl ook is, in sommige omstandigheden kan het gebeuren dat u nagel breekt of andere schade vertoont, voor u een probleem, voor u ook een oplossing, wij geven garantie op breekschade indien dit niet opzettelijk is gebeurd, binnen 8 dagen na behandeling maken wij het onder garantie, na die tijd zijn schade nagels vanaf 3,50 per schade nagel.

I.v.m het werken met een Poly-acyl-gel systeem wordt enkel nog acryl gezet als u hier  uitsluitend om vraagt.