Bruidsnagels

Het bruidspaar staat volop in de belangstelling en vele gasten zullen de ringen willen bewonderen. 
Jouw handen zijn visitekaartjes op uw huwelijk, en natuurlijk zou je een mooi verzorgde hand naar voren willen steken, waar je met trots je ring laat zien.
Uw handen en dus ook uw nagels worden samen met het bruidsboeket, op mooie momenten en voor eeuwig vastgelegd door een fotograaf,
die op zijn buurt de foto tot een prachtplaatje zal maken naar uw wens.Waarom dan niet uw handen en nagels perfect mooi op uw bijzondere dag.
Het puntje op de i voor u en uw aanstaande!
U kunt als bruid kiezen om een nieuwe set nagels te laten zetten of uw natuurlijke nagels te laten verzorgen en te verfraaien.
Een french manicure staat altijd heel mooi en verzorgd, maar misschien is een nail-art meer iets voor u.
Een bloemetje, steentje, een klein detail. 
Liever geen langdurige nagels behouden, kunt u kiezen voor een Gellish, deze blijft twee tot 3 weken lang zitten en draagt als een Nagellak, zonder de nare eigenschappen te dragen van een Nagellak
De bruidegom, bruidsmeisjes e,a is ook van harte welkom om zijn handen en nagels te laten verzorgen. Zo is alles piek fijn in orde voor de bijzondere dag.
Voor de mannen hebben wij 10%korting op een manicure 
Uiteraard bent u welkom voor het bespreken van uw eigen wensen, samen werken we dan tot een oplossing. Mag u geen Acrylnagels dragen ivm werk, kunt u bij mij weer terecht om ze kosteloos te laten verwijderen.
Wilt u bruidsnagels plan dan ruim van te voren in, zodat we een dag of aantal dagen voor bruiloft uw nagels kan behandelen. zo dat u straks tip top en als de mooiste bruid voor het altaar kunt verschijnen.